het internet voor mn ipod toch is afgelsoten via de computer,wat moet ik doen op de computer om ervooor te zorgen dat het wel weer kan?

hallo, ik heb een vraag want de computerman die altijd onze cimputers maakt heeft ervooor gezorgd dat er op mijn ipod touch geen internet meer zit, hij heeft ervoor gezorgd dat er in geen 1 ipod toch in het huis meer internet kan worden opgevangen. Hij heeft dat via de computer gedaan maar ik kan niet vinden waar. Mn moeder wil ook dat zij weer gewoon op de ipod toch kan maar die man is niet te bereiken! Dus wie zou me kunnen helpen en me kunnen vertellen wat ik op de computer moet veranderen zodat mn ipod toch gewoon weer wifi kan hebben? Ik kan wel gewoon het wifi netwerk vinden, en dan geef ik ook nog het goeie wachtwoord maar dan zegt hij dat hij geen internet kan maken met het internet.. Dus wat moet ik op de computer veranderen dat dat wel weer kan? Antwoord heeeel snel alsublieft want ik wil snel weer weten of het kan, ik heb namelijk net een nieuwe ipod.. Groetjes!

Weet jij het antwoord?

/2500

ik help je wel : reset de router dan is het ww ook gereset. meestal is ww admin of er staat geen ww meer op. Toegevoegd na 1 minuut: wachtwoord kan zijn : admin

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100