Wie speelt er minecraft? Zie beschrijving.

Ik speel nu Minecraft 1.8 en ik heb een stad gevonden. Ik al mijn spullen verplaatst ik heb nu alle basis spullen in mn huis. 's Nachts spawnen er zobies en skeletten in mijn huis. Alle deuren zijn dicht. Hoe kan dit?

Toegevoegd na 11 minuten:
Ik heb alles wat ik weet geprobeerd: dubbele deuren of deuren vanaf binnen plaatsen en andersom het dak gecheckt en alle muren. Geen gaten. Mijn bed staat wel bij een raam ik weet niet of dat iets uitmaakt?

Toegevoegd na 14 minuten:
Het huis is 9x7 groot en om 1 blokje een torche dus ik denk dat dat wel genoeg licht is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een ruimte waar je in slaapt mag niet groter zijn dan 5 bij 5 en het bed mag NIET tegen een muur worden geplaatst maar vrij van de muur. 2 torches is dan genoeg en je slaapt als een roos, iedere nacht weer.

Weetje honderd procent zeker dat je je huis goed hebt afgesloten, heb je de deur wel via de buitenkant geplaatst? Want volgensmij was het zo als je de deur vanaf de binnenkant plaatst dat er dan beesten naar binnen kunnen gaan.

Je moet genoeg licht in huis hebben, anders spawnen de mobs in je huis en heb je niet veel aan dubbele deuren. Veel torches maken dus.

doe een blokje tussen de muur voor dat je een bed neer zet dus bed -> blokje -> muur, want dat is zeg maar een soort van bug en dan kunnen monsters bij je komen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100