Is een toeganssnelheid voor een harde schijf van 17ms normaal?

Toegevoegd na 31 seconden:
Als dit niet normaal is, kan dit dan betekenen dat de schijf kapot aan het gaan is?

Toegevoegd na 1 dag:
Wat het probleem is is dat de laptop langzaam is en blijft. Defragmentaties, opstartprogramma's uit en temp bestanden weghalen en indexing service uit helpt allemaal niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Die exacte cijfers heb ik niet zo in mijn hoofd als je even HDtune draait kan je precies zien in welke staat je HDD is. Toegevoegd na 5 minuten: Ik heb zo'n 10-20 ms op mijn bootschijf volgens HDtune, dus 17ms is niet heel gek.

Bronnen:
http://www.hdtune.com/files/hdtune_255.exe

Bij mijn HDD weet ik bijna zeker dat hij op het eind van zijn latijn is, alhoewel HDTune anders zegt is dit mijn benchmark result: Toegevoegd na 1 minuut: dus antwoord op je vraag: Ja het is normaal, en nee kijkend naar je toegangssnelheid gaat hij niet stuk. Doe de grondige errorscan van HDTune eens en kijk wat daar uitkomt succes (Y)

Het beste doe je onder het kopje error scan een error scan test, geen quick test, download wel even de nieuwe versie op www.hdtune.Com Bij rode blokjes moet je de hardeschijf vervangen en anders niet Ps 17ms is normaal Je snelheid... Ook normaal Greetz gekke Gerrit hardware nerd

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100