Hoe krijg ik het beste haar onder mijn laptop toetsenbord weg?

Tussen de toetsen van m'n laptop zitten allemaal losgevallen haartjes en andere troep die ik er graag weer tussenuit wil hebben. Ik heb geprobeerd met de stofzuiger er overheen te gaan, maar dat hielp niet echt. Nu zit ik met een tandenstoker ze er tussenuit te peuteren, maar dat lijkt een eeuwigheid te duren.

Weet iemand een makkelijkere oplossing zonder alle toetsen er vanaf te halen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er is maar een manier en daar heb ik inmiddels patent op aangevraagd! OK daar gaat ie. Plak dun dubbelklevend plakband, ook wel tape genoemd, om de zijkant van een liefs oude creditcard of pin card en haal die voorzichtig toch resoluut door de gleuven tussen de toetsen. En ziedaar, de vuiligheid zit nu aan het plakband. Daarom het de tape ook plakband!

Een ZACHTE tandenborstel. Werkt bij mij prima.

met een harde tandenborstel of met een flosser

o ik peuter meestal met een visitekaartje of lidmaatschapskaart van het een of ander Creditkaart zou ook kunnen als ik die had Toegevoegd na 40 seconden: en daarna toetsenbord op zijn kant zetten en zachtjes mee op bureau/tafel tikken

Met een dunne kwarst

Misschien met een kruimeldief

Thuis gebruik ik wel de stofzuiger en op mijn werk een busje met lucht en flink schudden.

De toetsen van je laptop zijn los te maken middels een kliksysteem. Haal ze los, maak het schoon start vervolgens word op om de letters terug te plaatsen als je niet meer weet waar de toesten komen

Ik vouw altijd een papiertje een paar keer dubbel en rag daarmee langs de toetsen - als je dat een beetje voorzichtig doet, komt aan het eind van de toetsenrij een dot haar omhoog. Nadat je dat heb weggehaald, de boel ondersteboven houden, flink blazen, zachtjes kloppen, en de boel is weer een tijdje schoon.

Ik gebruik een langharige smalle behangersborstel , maak die ietsje vochtig en ga daarmee over de toetsen. Het wordt redelijk schoon en trekt geen stof aan (ik bedoel is niet elektro-statisch). Die borstels zitten meestal in een behangerspakket.

Het beste gaat het met een borsteltje wat je op de stofzuiger kunt zetten . Dat borsteltje is ervoor om de hoekjes van de bankstellen schoon te maken . Je kunt het werkelijk overal voor gebruiken :lampen .tv.pc. kasten . Je kunt ze bijna overal kopen : markt en handyshop .

toetsenbord eruit halen, aan de voorkant zitten altijd pinnetjes en onderin een schroef, pinnetjes naar achter schroef eruit en het toetsenbord valt er zo uit dan kun je blazen of een compressor (kan ook een airbus kopen bij de computerwinkel voor 1 euro)

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100