Is het mogelijk om je mails van Gmail in je computer te downloaden, zodat je ze kan bewerken als je geen internet hebt?

Gmail is prima, maar ik kan mijn mail niet lezen/bewerken als ik geen internettoegang heb. Is er een manier om al die mailmappen automatisch te downloaden? Bedankt voor het antwoord.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, hoor. Als je in de instellingen je POP mogelijkheid aanzet, kun je in je mailprogramma (ik gebruik zelf Thunderbird) een account maken dat je mail downloadt (let er op dat er een kopie op de server achterblijft). Toegevoegd na 4 minuten: Ga in je G-maail account naar instellingen en dan naar "Doorsturen en POP/IMAP'. Daar kun je POP aanzetten. Daar staat ook een knop 'configuratie-instructies', waarmee je op een pagina komt met instructies voor de meeste email programma's. Toegevoegd na 6 minuten: Mocht je nog geen e-mail client hebben (anders dan Windows Live) dan kun je Thunderbird hier downloaden: http://www.mozilla-nl.org/projecten/thunderbird

Daar hebben ze lang geleden al iets op gevonden, het heet Outlook en het is van Microsoft en behoort tot de office programma's. Als je je webmail wil 'importeren' naar je computer moet je een mail programma/mail client gebruiken, een POP3 mailbox. Je kunt daarvoor Outlook gebruiken maar er zijn ook alternatieven zoals Incredimail of Thunderbird. Outlook zit al op je PC als je Windows gebruiker bent, Incredimail en Thunderbird zijn gratis te downloaden.

Bronnen:
http://mail.google.com/support/bin/answer....
http://office.microsoft.com/nl-nl/outlook-...
http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php...

Ja dat kan. Google heeft een tool hiervoor: Google Gears - Offline Functionality for Web Apps Google Gears will enable you to read the most recent messages from Gmail while offline or to edit your documents in Google Docs even without a network connection. (Google Gears - Offline functionaliteit voor Web Apps Google Gears zal u toelaten om de meest recente berichten van Gmail te lezen als je offline bent of om uw documenten te bewerken in Google Docs, zelfs zonder een netwerkverbinding.) Toegevoegd na 4 uur: Hiermee kan je werken zoals je nu gewent bent. Dus gewoon in je browser. Je hoeft verder niets te installeren en kan gewoon blijven werken op de manier zoals je gewend was.

Bronnen:
http://googlesystem.blogspot.com/2007/05/g...

Heb jij even geluk ik hen een handleiding hoe je te werk dient te gaan. Als je een hotmail, live, gmail,yahoo account hebt werk je eigenlijk buiten de deur. Volg de meegestuurde instructie en je komt er wel. Groet, FRank

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100