Geld overmaken? Tijdens pinksteren?

Mijn tante heeft op internet geld overgemaakt via haar ABN Amro naar mijn ABN Amro rekening, maar bij haar is het nog niet afgeschreven en bij mij nog niet aangekomen.

Heeft dit met pinksteren te maken?

Toegevoegd na 10 minuten:
Ze heeft het vandaag overgemaakt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dat wordt op de eerstvolgende werkdag overgemaakt

Tijdens weekenden en feestdagen worden transacties nooit verwerkt. Er vindt immers nog steeds controle door de mens plaats. In de loop van dinsdag zal het op de rekening staan.

Ja. Morgen zal de transactie verwerkt worden. Met pinksteren zijn de banken gesloten.

Als ze dat dit weekend overgemaakt heeft, dan heeft dat met pinksteren te maken. Als je online bankiert kun je ook zien wanneer het geld normaal gsproken overgemaakt is. Meestal de volgende werkdag.Dus dat is morgen

Heeft je tante het wel goed gedaan. Ik heb vandaag gewoon betalingen via internet gedaan en ze zijn bij mij gewoon afgeschreven weet niet of de ontvanger vandaag al heeft ontvangen. Er zit geen mensenhand meer tussen.

Van Rabobank naar Rabobank werkt ook gewoon op zondag. Zelfs binnen een paar uur. Grote kans dat Abn dat ook doet. Maar zekerheid kan ik je daar niet in geven. Sommige banken ,zijn tijdrekkers.

Bij de ABN moet je het de zelfde dag op jou rekening hebben staan ! Laat jou tante het nog even controleren of alles bij haar goed is gegaan .

Bij ING zie je dan wel een afboeking bij de betaler, met de aantekening 'gereserveerd' - het geld is dan al wel van de rekening afgeschreven maar nog niet overgeboekt naar de ontvanger. Zo klopt het saldo van de betaler dus al wel, maar de ontvanger wacht nog op het geld,d at meestal in de nacht van de eerstvolgende werkdag wordt overgeboekt (dus dat zou deze nacht zijn).

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100