ik wil graag tv kijken op de laptop in de vrachtwagen is dit mogelijk en ook zenders zoals sbs 6 enz.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan digitenne nemen en dan een ontvanger voor je laptop kopen. Let wel op, hier moet je wel een smartcard in kwijt kunnen! Als je een ontvanger neem zonder smartcard mogelijkheid ontvang je geloof ik alleen de gratis zenders, namelijk nederland 1 2 en 3. Digitenne kost 9 euro per maand en je krijgt er 23 telvisie en 18 radiozenders voor. http://www.anyseedirect.eu/Terrestisch-/-Digitenne/Bekijk-alle-producten.html <- dat is een van de beste ontvangers voor op je laptop, hier zou ik voor gaan! www.digitenne.nl Toegevoegd na 1 minuut: Voor die 9 euro per maand krijg je ook direct een gratis normale ontvanger voor je televisie er bij :-) Toegevoegd na 7 minuten: http://tweakers.net/pricewatch/245661/anysee-e30tcplus.html <- goedkoper en nieuwer Toegevoegd na 8 minuten: Die nieuwe link van me ondersteunt ook nog digitale kabel er bij, voor een tientje minder! Toegevoegd na 11 minuten: http://www.mycom.nl/Product/Beeld-TV-tunerkaart/Elgato-EyeTV-One-DVBT-voor-Digitenne/1110223?utm_source=tweakers&utm_medium=cpc&utm_campaign=tweakersclick <- nog voordeliger! hij is tevens kleiner en je krijgt er een extra smartcard voor digitenne gratis bij :)

Ja dat is mogelijk maar niet live streaming via internet. Je kunt wel kiezen voor digitenne of de campingversie van Canal Digitaal. Als je uitzendingen terug wilt kijken kan dat via uitzending gemist of Veamer

Ja hs mogelijk. Je moet wat downloaden en een antenne via USB aansluiten. Alleen Ned. 1 tm 3 dan. Kan je bij Joost kopen.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100