Wat is er mis met mijn computer

Als ik op mijn computer zit komt er soms ineens een zwart scherm heel snel daarna verschijnt een blauw scherm met allemaal tekst maar dit gaat te snel weg om te lezen en daarna start de conputer zich heel snel weer opnieuw op. Heb Windows xp. Soms heb ik ook dat ik niet op internet kan. Chrome start dan wel op( langzaam) maar hij blijft oneindig lang bezig met laden van de website. Met oneindig bedoel ik niet heel lang ofzo maar echt zonder einde. Maar ik kan dan alsnog wel gwn online pokeren. Help?? Soms doet alles het gewoon normaal en soms krijg ik zomaar ineens deze dingen, wat moet ik doen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Hmmz dat is een lastige. Toen ik je eerste zinsdeel las dacht ik aan een losse monitor kabel. Later dacht ik aan een videokaart die oververhit lijkt. (beide kan je eenvoudig checken). Na die check zou ik toch een nieuwe windows eropgooien.

Dat blauwe scherm klinkt als een Blue Screen of Death. En dat heet niet voor niets zo. Als dit vaak gebeurt, dan is het hóóg tijd om een back-up te maken van alles wat je wilt behouden. Vervolgens zou ik de computer helemaal opnieuw installeren, en hopen dat het probleem niet in de hardware zit. De laatste keer dat ik dit had, was o.a. de processor compleet naar de haaien en bleek mijn PC niet te redden.

Bronnen:
http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://...

door de regel is het een geheugenkwestie.programma.s worden zwaarder en vergen vaak meer geheugen.kijk eens bij opstarten welke programma''s onnodig worden meegeladen.formateren op zijn tijd is ook geen overbodige luxe.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100