Niet geïmplementeerd, wat nu?

Ik heb een filmpje gemaakt met Windows Movie maker, nu wil ik weer verder er aan gaan werken. Maar als ik het bestand nu open staat er: Niet geïmplementeerd.
Wat moet ik nu doen? Op OK klikken werkt niet. En ik snap dat ik hem ook gewoon opnieuw kan maken, maar daar heb ik geen zin in aangezien ik er al best lang aan heb gewerkt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een redmiddel is de file om te zetten naar een ander formaat... avi of mpg door middel van een converter... Het zou dan best kunnen zijn dat er ergens een klein foutje zit, dat door de conversie weer rechtgetrokken wordt... En dat je dan daarna als je het weer terug converteert naar de oorspronkelijk formaat, alles opgelost is en wel weer verder kunt... Zo zou ik het doen in jouw geval...

Als je Googelt op "Movie Maker not implemented error" zie je dat heel veel mensen hier last van hebben, zonder dat je een oplossing tegenkomt. Toch een poging van mijn kant. Heb je een MP3 als geluid gebruikt? Zo ja, haal die eens weg (rename de geluidsfile bijv.) en kijk dan of het project af te spelen is.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100