Goed alternatief voor mousepad?

Ik heb meerdere computers maar te weinig mousepads. De ene keer werk plastic goed maar vaak schiet de muisaanwijzer alle kanten op. Heeft iemand een tip?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb je een optische muis? Dan werkt ie overal even goed op. BEHALVE: op spiegelende oppervlakken. Dan krijg je dit soort vreemde zaken.

Als je een goeie tafel hebt met glad oppervlak heb je helemaal geen mousepad nodig. Toegevoegd op 10-06-2009 00:31:41 Ik bedoel zo'n metalen tafel, die je overal ziet in kantoren,scholen en dergelijke..

Totnutoe is dit 't beste muispadje die ik ben tegengekomen (en ik ben er zeker 10 verschillende tegengekomen): http://search.euro.dell.com/results.aspx?k=mousepad&cat=prod&c=nl&l=nl&s=gen&evl=&subcat= Kost wel 6 euro excl. verzendkosten. Erg stroef aan de onderkant (zo dat 't padje niet weg glijdt), en dof hard en koel (voor de pols) aan de bovenkant. Als de muis dan nog hapert: blaas de rommel weg bij de optische sensor (aan de onderkant van de muis). Als ie dan nog hapert: dan hapert ie waarschijnlijk op elk oppervlak en wordt 't tijd voor een nieuwe muis.

Met een lasermuis hoef je helemaal geen mousepad te hebben. en die zijn niet zo duur

Ik las dat je een optische muis hebt. Als ik aan de eettafel zit te PC'en leg ik er gewoon een A4 velletje uit de printer onder. Prima mousepad tegen het weerkaastsen van het lichtje.

Ik gebruik al jaren geen mousepad meer. ik vindt juist de rand van een mousepad irritant aan mijn pols

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100