Hoe bewaar je het beste een 25 meter langer internet kabel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

een cilindervormig object vinden (prullenbak, emmer) en de kabel daar niet te strak omheen leggen, tie-rapje of wat tape op twee plekken binden, klaar is kees. Ik zou niet hand over elleboog doen, dan verdraai je de kabel en houd je een 8 vormige warboel over. Of ophangen in een 25 meter hoge kast. Toegevoegd op 29-05-2009 11:27:56 hand over elleboog werkt blijkbaar wel....maar zelden bij mij..

Internetkabels bestaan niet. Waarschijnlijk bedoel je een CAT5-kabel met UTP stekkertjes. Niet knikken, losjes oprollen.

Netje op een "rol" gedraaid (lussen van hand naar elleboog) Zorgen dat er geen twists in zitten en dat dan ff de uiteinden vast tapen (niet knobbelen)

Haspel kopen en erop rollen. Dat is je kabel veilig en heb je minder kans dat er bschadigingen optreden.

Je moet de kabel opschieten. "Opschieten" is een term uit het zeilen. Betekenis: oprollen, maar dan zodanig dat de kabel alleen opgerold is, en niet gedraaid. De kromtestraal mag niet te klein zijn. Dus niet elleboog-hand, want dan heb je lange rechte stukken, en een kleine kromtestraal bij elleboog en bij hand. Bij goed opschieten moet je de kabel tijdens het oprollen dus draaien, om te voorkomen dat hij gedraaid op de rol komt - als je begrijpt wat ik bedoel.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100