Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom zie ik geen groen slotje in de browser als ik ingelogd ben in mijn hotmailaccount?

Als ik via Google Chrome inlog in mijn hotmailaccount dan verschijnt er eerst een groen slotje in de browser, zoals het hoort maar als ik een nieuwsbrief van bv. een supermarkt heb geopend dan is het groene slotje weg en staat er een uitroeptekentje met een rondje er om heen. Dat is op zich geen probleem omdat een nieuwsbrief geen persoonlijke info bevat.

Maar als ik daarna op een mail klik die wél persoonlijke info bevat zoals bv. bank, verzekering etc. dan blijft het uitroeptekentje in de browser staan en verandert niet weer in een groen slotje. Dit probleem heb ik op mijn laptop en ook op mijn computer. Onlangs heb ik een nieuwe computer gekocht en voordat ik mijn beveiliging installeerde heb ik eerst gekeken of dat probleem over zou zijn om te kijken of het misschien aan mijn beveiliging zou liggen, maar helaas.

Waar zou het aan kunnen liggen?

Ter info: Ik gebruik Windows 10.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

voor je www. moet je https:// zetten. Probeer dit er zelf bij te zetten, eens kijken wat het doet. Voorbeeld: https://www.live.com
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
tham
6 jaar geleden
Dat heb ik gedaan en dan verschijnt inderdaad weer het groene slotje maar als ik daarna weer op een nieuwsbrief klik dan is het groene slotje weer verdwenen.Dus het is best wel omslachtig om bij elke te openen email https:// te zetten.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding