Hoe krijg ik Norton 360 weer van mijn computer?

Ik ben zo stom gewest een beveilgingspakket te kopen en uiteraard- weet ik nu- is dat dus strijdig met de normale Windowsbeveiliging. Zit uren te wachten tot de computer opstart enzovoort. Nu wil ik die hele Norton er af hebben zonder dat daarmee mijn hele computer in de soep draait. Wie weet wat ik doen kan?
Ik kan uiteraard de Norton helpdesk bellen maar loop het risico dat ze hun product zitten te beschermen en niet de klant.
Inactiveren zou ook al perfect zijn. Die paar centen, leergeld noem ik dat dan maar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In principe kan je norton 360 gewoon weer deïnstalleren, desnoods via een tool als revo uninstaller. Maar, ik kan dit ten zeerste afraden. Het beveilgingspakket van windows zou namelijk zonder problemen naast een ander antivirusproduct moeten kunnen draaien, microsoft raadt dit zelfs aan! Ben je zeker dat je geen ander (niet-windows)-beveiligingspakket hebt geïnstalleerd? Als alleen de windows-beveiliging in de weg zit, schakel deze dan uit. Norton is beter. Zoals je zegt lees je inderdaad vaak over 'slechte norton'. Die verhalen zijn natuurlijk niet onwaar, maar slaan op de 'oude' norton. Norton heeft echter een hele lange weg afgelegd en is nu wél een zeer aan te raden security suite.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100