Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wie weet welke virusscanner ik het best bij windows 8 kan gebruiken ?

Ik heb nu mcaffee,maar deze moet je betalen,ik heb liever een gratis virusscanner maar welke past nu goed bij windows 8 op mijn tablet,er zit al in windows 8 een scanner maar of deze helemaal veilig is voor het wat grotere werk is me niet duidelijk,wie weet dit ?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
1.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Alle voorgangers hebben een "goed antwoord" Wat echter meespeelt is wáár ben je het meest mee bezig, AVG of de ingebouwde MIcrosoft voldoen meestal als je niet de hele dag aan het surfen bent op "vage sites", andere scanners die geven heel vaak een False Positive ( die zien dus een keygenerator als virus, soms terecht, soms zo irritant als het maar kan, om de minuut een venster voor je snufferd Allow dit, Allow dat ) AVG is gratis en (vind ik persoonlijk) niet zo reuze irritant als Symantec wat ook nog eens véél meer van je systeembronnen gebruikt en niet gratis is.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Andere antwoorden (4)

Windows 8 heeft standaard Microsoft Security Essensials, als windows defender. Op Windows 7 moest je zelf de virus scanner nog downloaden, maar in Windows 8 zit er gewoon een goede virus scanner standaard bij!

Ik zou het niet nodig vinden om nog een extra virusscanner er bij te installeren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Het is inderdaad zo dat Windows 8 standaard Defender en Essentials heeft, maar de kanttekening is wel dat deze slechts verkeer en software deels in de gaten houden. Verder is het prima, alleen als je de extra toevoegingen zoals online privacy, kluizen, netwerkcontrole en -beveiliging enzo wilt zoals bij McAfee zul je toch naar een betaalde versie moeten. Maar nogmaals is de standaard beveiliging in Windows 8 goed op orde.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
AV Comparatives, een onafhankelijke organisatie die zich bezig houdt met het testen van virusbeveiliging, zegt dat in augustus de beste gratis virusbeveiliger Panda was. Je kunt Panda Cloud Antivirus hier downloaden: http://www.cloudantivirus.com/en/#!/free-antivirus-download
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Vroeger gebruikte ik AVG, maar die beveiligd wel maar ziet soms dingen door de vingers, ESET is volgens mij de beste die ik heb gebruikt, AVAST is ook wel aardig goed :)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding