Is deze site betrouwbaar? http://www.digitalshop-online.nl/index.php?route=common/home

Ik kan nergens recensies vinden van deze website, heeft iemand ervaring met deze site? Ik vraag dit omdat de prijzen redelijk laag zijn vergeleken met andere webshops.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou er niks willen bestellen. Als er een probleem is, ben je aangewezen op een extreem dure klantenservice van 80 cpm. Verder is de domeinnaam trouwens op 29 oktober geregistreerd; nog maar zo'n 6 weken. Zie www.sidn.nl. Dus logisch dat er weinig of nog geen reviews zijn. Het is een éénmansbedrijf: https://www.qshops.org/consumenten/leden/digitalshoppen. Het bedrijf is aangesloten bij het keurmerk: 'webshop keurmerk'. Dit keurmerk wordt hier beoordeeld: http://www.consuwijzer.nl/keurmerken/webshop-keurmerk. Die site wordt gerund door het Ministerie van Economische Zaken. Als je er toch wilt bestellen, zou ik zeker eerst eens die meneer aan de lijn willen hebben. Dat wordt dus wel een duur telefoongesprek, gezien de 80 cpm. Krijg je hem niet aan de lijn? Niet bestellen, is dan mijn advies.

Website ziet er goed uit. Klantenservice perfect geregeld. Goede recessies. Ik zie geen redenen om daar niet te bestellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100