Ik krijg steeds een melding dat in verboden websites heb bezocht en dat ik een betaling moet doen via ukash. Is dit een virus?

Mensen hier ervaring mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, dit is een virus. Wordt inmiddels ook wel het Buma Stemra virus genoemd. heb er zelf deze maand ook al 4 mee te maken gehad. Toegevoegd na 53 seconden: Is te verwijderen door systeemherstel op je computer toe te passen. Daarna voor de zekerheid even je virusscanner laten lopen.

Dat is een virus (trojan.) Waarschijnlijk heb je een voor virussen gevoelig OS (microsoft windows) niks betalen natuurlijk en virus verwijderen met (gratis) anti virus software.

Dit noem je een trojan. Om precies te zijn een Trojan.ransom. Je pc raakt besmet met deze trojan doordat je een geinfecteerde website of email bekeken hebt. Het gaat om een redelijk hardnekkige trojan die lastig te verwijderen is. Een fout in JAVA is vermoedelijk het probleem. Op onderstaande site kun je dit probleem redelijk eenvoudig oplossen. Wel even aandachtig de stappen doornemen. Werkt voor alle buma stemra / politie / klpd etc trojans. Succes!

Bronnen:
http://buma-stemra-virus.isoke.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100