downloaden van gratis softwares als antivirus, via internet is dat vertrouwelijk en echt veilig voor de pc? werken ze echt?

of is beter kopen

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik gebruik al jaren Avira of AVG free.

Ja de grote virus scanners bieden vaak ook een basis virus scanner aan en deze werken net zo goed, alleen hebben ze vaak minder functies zoals een firewall, spam filter, anti malware enz enz. persoonlijk gebruik ik al jaren AVG Free, en nooit problemen mee gehad.

ik gebruik al jaren avast.. hier zit alles erop en eraan ... wordt gewaarschuwd voor malware enzo ... geheel gratis je kan wel extra aanvullingen kopen maar heb ik zelf ook nog nooit gedaan en nog noot een virus gehad op mijn computer

Jahoor veilig en goed. Gebruik al jaren gratis Avast . Nooit problemen .

Ja, het is vertrouwelijk om dat te downloaden. Maar je moet altijd uitkijken als je wel op de goeie site terecht komt. Download een van de bekendste virusscanner en je zit altijd goed. Je kan ook een virusscanner kopen vaak heb je meerder functie aan zoals: - Firewall - Anti spam Enz. Maar een gratis virusscanner is goed genoeg. (Beter iets dan niks) Ik gebruik Microsoft Security Essentials, vind ik een goeie virusscanner. (ook gratis*) Groetjes. * Uw pc moet wel beschikken over legitieme Windows.

Doe het via cnet.com. Deze site controleert of er virussen en dergelijke in de programma's zitten. ook een onderstaande site gebruik ik: info en downloadmogelijkheden.

Bronnen:
http://www.gratissoftwaresite.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100