What to do: als je laptop een virus heeft? Lees extra uitleg wat er aan de hand is.

Ik start vandaag mijn Laptop op en hij doet sloom! op een gegeven moment loopt die gewoon vast. Opnieuw opstarten binnen 5min loopt die weer vast. Naar veilige modus gegaan en defragmentatie er op los gelaten dat werkt.. voor 2 uur... Virus scanner daar voor nog er op los gelaten helaas liep laptop weer vast. (na 2uur) toen kreeg ik een blauw scherm!

Ik heb eerder al een back-up gemaakt met NTI-backup helaas kan ik via normalen modus niet mijn backup terug zetten want hij loopt vast... What to do now? ben radeloos! ik wil graag wat bestand redden! voor dat het te laat is! foto etc. iemand iedeen om deze virus te bestrijden of een idee om sommige bestanden te redden?

Ik heb een Acer Aspire 6930G met windows Vista home Prem. Hij is z'n 5jaar oud..

Weet jij het antwoord?

/2500

Breng je pc naar een computerwinkel en vraag hulp aan een medewerker. Die kan proberen om wat bestanden van je harde schijf te kopiëren. Mijn oplossing voor een besmet pc is altijd je OS opnieuw installeren. Maar dan gaat wel alles weg wat je erop had.

zo te zien een,omdat je scherm blauw wordt ,een software probleem,probeer even systeemherstel en anders ,opnieuw opstarten f2 en dan probleem computer oplossen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100