Kun je zien dat je email account gehackt is?

Kan je zonder dat je het van een ander te horen krijgt, zien of te weten komen dat iemand anders je email account gebruikt?

Toegevoegd na 55 seconden:
Gehackt is dus.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik denk het niet, als je wachtwoord nog werk tenminste stel ik "hack" je account simpelweg om mailtjes te sturen Dan zou ik na ze verzonden te hebben meteen ook wissen in verzonden items en uit de prullenbak daar zie je dus niets van terug je kan dus hooguit van anderen horen dat je ze fout mails hebt gestuurd Alleen als iemand terug reageert zou je het originele mailtje terug kunnen lezen.

Ten eerst natuurlijk kijken of je wachtwoord het nog doet, dus nog niet veranderd is. En als die het nog wel doet zou je bijvoorbeeld kunnen kijken of er email zijn geopend die jij zelf niet geopend hebt.

Als de hacker/cracker geen fout maakt waardoor ie laat merken dat jouw mail gelezen is, dan lijkt me dat erg moeilijk te detecteren. Maar als je je email-wachtwoord wijzigt, dan kan de hacker in elk geval niet meer je huidige email-wachtwoord gebruiken om je mail te lezen (als je vermoedt dat er iemand is die dat doet).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100