kan iemand meekijken op mijn laptop?

Ik heb het vermoeden dat iemand die mijn laptop opnieuw heeft opgebouwd mee kan kijken wat ik doe en en schrijf. Is dit mogelijk vanaf een andere pc?

Toegevoegd na 27 minuten:
mmm..ik heb dus nergens toestemming gegeven. Wordt er een beetje naar van moet ik eerlijk zeggen. En kan ik dit zelf ongedaan maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, dat is mogelijk. Waarom denk je dat? Toegevoegd na 10 minuten: Voor de goede orde: dit kan met twee typen tools. Ten eerste met tools waarmee een ander jou kan helpen bij problemen op je pc, zoals radmin, teamviewer, hulp op afstand e.d. Bij deze tools moet je aangeven dat iemand mee mag kijken en zijn bedoeld voor hulp en overleg. Iemand die toegang had tot je pc kan ook softwarehebben geïnstalleerd waarmee diegene van alleskunner zien of registreren, zoals wachtwoorden die je invoert of wat je het scherm ziet, zonder datje dit weer. Dit is natuurlijk niet legale dan zou je diegene die je laptop onder handen heeft genomen niet kunnen vertrouwen.

Dat kan inderdaad,bij XP met Remote Assistance. Ook zijn er prog voor zoals,Radmin Remote Controller.

Ja, dmv teamviewer sws. Maar dat is een programma die je er zelf ook makkelijk af kan gooien, dus als hij erop staat is dat het dus. Anders zou het iets anders kunnen zijn maar zo ver gast mijn pc kennis niet.

Ja dat kan mijn pa doet dat ook wel eens bij mij :-(

Probeer MBAM.exe http://fileforum.betanews.com/download/Malwarebytes-AntiMalware/1186760019/1 Als de scan geannuleerd wordt door een ander persoon, update dan MBAM, en disconnect van het netwerk. Scan dan. Verwijder alles dat gevonden wordt.

Ja dat kan inderdaad. er is een progamma (ik weet niet hoe het heet) waarmee je op iedere computer over de hele wereld kan inbreken. Mijn ict docent heeft zo'n progamma en hij breekt regelmatig in op een computer op een andere school. Zodra hij weet hoe de computer heet, logt hij in en neemt de bestuiring over. Gewoon de naam van de laptop. Ook kan hij gewoon meekijken met wat je doet. Je kunt als beste de laptop weg brengen naar een deskundige. Zij kunnen het beter nakijken. en weten precis wat ze eraan moeten doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100