Hoe kan ik dit oplossen?

er staat een nieuwe computer de vorige zat onder het stof hoe hou je een computer stofvrij ?ik wil een stukje vitrage erop doen zodat die toch luchtig kan blijven
iemand zei dat ik een busje perslucht kon gebruiken maar ik denk dat ik de stof juist erin blaas
graag uw advies

Weet jij het antwoord?

/2500

Oplossing is het pc watergekoeld Te koelen zodat je tenminste maar 1 radiator hoeft schoon te maken en ben je al zeker snel klaar.

helemaal stofvrij houden is niet mogelijk, kleine stofdeeltjes in de lucht worden door delen in je computer aangetrokken omdat bewegende delen in je computer statisch zijn. een busje perslucht is een goede manier om je computer schoon te blazen. dingen die ik zelf doe zijn: dagelijks stofzuigen en ik zet mijn pc niet op de grond.

Het is onmogelijk om een computer stofvrij te houden, zoals de vorige beantwoorder al heeft gezegd. Usb aansluitingen, ventilatoren, cd/dvd-rom units, etc... zorgen ervoor dat de pc altijd open ingangen heeft. Zelfs als een pc hermetisch gesloten zou zijn, komt er op de een of andere manier nog wel stof naar binnen. Mijn oplossing (wat ik altijd doe) is om de computer 1 keer in de 2 a 3 maanden open te maken en de hogedrukspuit erop zetten. Dan is hij echt helemaal stofvrij. Mocht je er zelf geen eentje hebben (wat waarschijnlijk het geval is), is er altijd wel iemand of een bedrijf in de buurt waar je netjes kunt vragen of je 2 of 3 minuten gebruik mag maken van hun spuit. Bevoorbeeld bij een fietsenmaker, of zo....

let wel op dat bij een compressor het vocht in de lucht gecomprimeerd word. hierdoor spuit je een hele vochtige lucht in je pc. (uit ervaring bij klanten) er zijn hier filters voor.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100