Hoe kan ik Win 7 Internet Security 2012 verwijderen? Het is een virus.

Ik heb mijn virusscanner er al oplos gelaten, maar die krijgt hem maar niet te pakken.Ik ben geen leek met computers maar ik kan de bron van het virus maar niet vinden. Weet iemand hoe ik dit irritante virus (handmatige desnoods) kan verwijderen? Oja, het virus heeft tot nu toe nog geen schade aangericht, ik kan nog steeds overal bij, maar ik krijg steeds van die irritante vensters die beweren dat mijn computer allang half-dood moest zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat tegen dit soort malware prima werkt is MBAM (Malware bytes Anti Malware. Een gratis versie download je van http://www.malwarebytes.org. Installeren, laten scannen en de gedetecteerde rommel verwijderen.

Hier zult U het volgende moeten doen : Start>>Alle programma's>>Bureau accessoires>>Systeemwerkset>>SYSTEEMHERSTEL . Kies een datum van gisteren,toen U dit nog niet had ( 13 Juni 2011) Nadat de pc opnieuw is gestart met een virusscanner hele harde schijf checken Groet:Zoekertje

Is dit het virus waar je op doelt? Hij heet steeds iets anders blijkbaar. Als dat hem is wordt daar uitgelegd hoe hij weg te halen is.

Bronnen:
http://www.bleepingcomputer.com/virus-remo...

Bij de eerste hit in Google staat een uitgebreide uitleg hoe je dit kan verwijderen. http://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopic.php?f=222&t=4920

Bronnen:
http://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopic.ph...

Ik heb hetzelfde probleem en heb een systeemherstel gedaan naar herstelpunt 2 dagen terug. Hiermee is probleem opgelost maar ik vrees dat het slechts een tijdelijke oplossing zal zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100