hoe open je een .zip bestand

Weet jij het antwoord?

/2500

In principe met winzip. Maar er zijn ook gratis alternatieven online (http://www.wobzip.org/). En de modernere versies van windows kunnen zip bestanden gewoon zelf openen.

met een unzip programma's google even UNZIP in , en je krijgt een lijst met gratis uitpak programma`s . Ook geldig zijn de RAR en UNRAR progr.

Door bijvoorbeeld 7zip te gebruiken. Is helemaal gratis http://www.7-zip.org/

Zeer simpel, als je Windows als bestuuringsysteem hebt doe je het als volgt: Stap 1. Ga je met je muis boven het .ZIP bestand staan Stap 2. Klik op je rechtermuisknop Stap 3. Kies de optie dat luidt als "Uitpakken". Vervolgens kies je de map waar je het naartoe wilt uitpakken. Voila! Een ander alternatief is het downloaden van 7-Zip, deze pakt zowel .ZIP als andere formaten uit. Voor mij persoonlijk de oplossing. Een ander voordeel is dat 7-zip ook andere besturingsystemen ondersteund.

door winrar te downloaden, te installeren, rechts te klikken op het bestand en zeggen waarin je het wilt openen, mocht er niet zoiets dergelijks staan, dan openen met... > winrar > binnnen winrar uitpak knop aanklikken > aangeven waar > volgende > voltooien > en verder werken

.zip bestanden kun je in principe gewoon openen door er rechts op te klikken en dan uitpakken. Maar er zijn ook programma's die .zip en andere ingepakte bestanden uitpakt. O.a. 7-zip en winrar. Winrar verloopt na 40 dagen, maar je kan het dan nog steeds zonder problemen blijven gebruiken http://www.winrar.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100