Hoe haal je die die 'P' s weg in word die staat voor spatie's en enters?

?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Daar zit een mooi knopje voor in de balk bovenin waar diezelfde 'P' op staat. Als die knop is ingedrukt laat hij deze eindemarkeringen ook zien. Toegevoegd op 05-05-2009 17:30:40 http://www.ofzenandcomputing.com/wp-content/uploads/2008/05/word-doc-with-paragraph-mark.png

In elke Word-versie staat bovenin, in de knoppenbalk, een knop met ook zo'n soort omgekeerde "P". Klik daar eens op. Bij Word 2007 moet je eerst in het menu op "Home" klikken (Engelstalige versie) om het juiste Lint te tonen. Dan is het in het Lint bij Paragraph de knop rechtsboven. In de Nederlandstalige versie moet je in het menu op de meest linkse mogelijkheid klikken - dat is "Home" in het Engels, ik weet niet hoe dat in het Nederlands heet. Vervolgens kijk je in het lint bij Alinea. Als dat niet werkt, en je hebt Word 2007, klik je op de grote cirkel linksboven. Dan klik je op "Word Options" ("Word-opties") rechtsonder. Dan op de tweede mogelijkheid van boven: "Display" in het Engels, waarschijnlijk "Beeld" in het Nederlands. Vervolgens geef je middels vinkjes aan welke speciale tekens je wel en niet wilt zien.

op zo'n zelfde 'P' drukken in jouw werkbalk.

¶, deze dus... weer op ¶ drukken idd

sneltoets Ctrl + Shift + 8 Dit is op een azerty-toetsenbord; op een qwerty is misschien het Ctrl + 8 - probeer even uit. Toegevoegd op 05-05-2009 19:10:20 "op een qwerty is het misschien..." (volgorde verkeerd..)

Dat ding heet overigen eens pilcrow. Zike tevens plaatje. Zorg dat er geen vinkje staat bij 'Formatting Marks'

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pilcrow

zie de pijl: Toegevoegd op 06-05-2009 16:18:05 in word 2003

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100