Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik ervoor zorgen dat Pinnacle gewoon één bestand exporteert en de boel niet zinloos in mootjes hakt?

Ik ben een lang videobestand aan het exporteren, maar telkens slaat Pinnacle het op in 3 afzonderlijke bestanden. Ik wil het naar Youtube uploaden en dat moet als één geheel. Hoe kan ik ervoor zorgen dat Pinnacle gewoon één bestand exporteert en de boel niet zinloos in mootjes hakt?

Ik heb een NTFT hardeschijf (dus geen FAT32) en heb het ook al op een externe hardeschijf geprobeerd. Google zoekinstructies waren weinig tot niet behulpzaam en ook ChatGPT kon mij deze keer niet verder helpen. Wat kan ik nog doen om dit bestand juist te exporteren?

11 maanden geleden
in: Software
721
LeonardN
11 maanden geleden
Welke instellingen gebruik je?
Toch niet iets als DVD?
Wordt het een MP4?
Hoe groot worden de delen?
Vortexxx
11 maanden geleden
Als je het bestand niet als .vob maar als .h264 in een .mp4 wrapped kun je dat bestand tot 100GB+ laten worden. Maar wat doet deze Pinnacle software in dit verhaal? Want er zijn gratis stukjes software die meer modernere formats kan exporteren, Pinnacle is een behoorlijk belegen stukje software uit de tijd van weleer(denk aan DVD) Laat je licht eens schijnen over Handbrake of Shutter Encoder?
wilkers
11 maanden geleden
Ik sla de bestanden op als DIVX, de kleinste mogelijkheid. De bestanden worden 2,7 gb en 2,3 gb.
wilkers
11 maanden geleden
Ik zoek nog een beter alternatief voor Pinnacle, dus ik ben één en al oor. Normaal gesproken werk ik ook met overgangen en muziek en dit werkt ontzettend traag. Ik ben niet tevreden en alternatieve programma's snap ik niet. Ik mis het oude Windows Movie Maker van Windows XP.
SimonV
11 maanden geleden
Movie Maker is vervangen door de video editor in Microsoft Foto's App.
https://support.microsoft.com/en-us/windows/create-or-edit-video-in-windows-10-53b3e8f8-a85f-172f-4efd-2e66afccf43e Movie Maker is nog wel te downloaden, zit in Live Essentials 2012:
https://windows-movie-maker.softonic.nl/
https://download.cnet.com/Windows-Live-Essentials-2012/3000-20418_4-10805747.html
Pas op de ongevraagde adware.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef als eerste antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding