Wat is een goeie torrent site voor gratis muziek te downloaden? ik heb Vista premium.

Weet jij het antwoord?

/2500

http://bitTorrent.com

Even Googlen op torrentsites en ze worden je zo op een rijtje gegeven met de uitleg erbij.

Piratebay is nog steeds online..

isohunt.com werkt ook altijd wel goed

www.demonoid.com alleen moet wel op uitnodiging, maar dat vind ik toch wel de beste site. Zonder virussen etc. ook

www.mininova.org

je besturingssysteem maakt niets uit. ik zou je aanraden via nieuwsgroepen te gaan neerladen dat gaat veel sneller, zuiverder(je krijgt wat je vraagt) en vooralsnog legaal.

Ikzelf gebruik het programma Vuze (heette vroeger azureus). Deze zoekt op meerdere torrentsites naar je zoekopdracht. Hij geeft ook aan hoe goed het torrent-bestand is en hoe vaak dit gedownload wordt. Ik ben er zeer tevreden over: Check onderstaande link:

Bronnen:
http://azureus.sourceforge.net/download.php

+Zoals Prana zegt. Als je echt goede muziek, virus vrij en compleet wilt. Ga dan via Nieuwsgroepen downen. Bijna elke provider heeft dat in zijn pakket. Als ze beschadigt zijn zit er vaak een herstelbestand bij. En het gaat tig keer sneller. Anders... piratebay

Ik gebruik altijd www.torrentz.com Dit is een site die iets van 10 andere torrentsites (inc. the Pirate Bay) indexeert. Have fun!

Ik haal het merendeel van m'n torrents van isohunt.com. Ik zou in ieder geval uTorrent gebruiken om ze te downloaden. Vuze (Azureus) is geschreven in Java, waardoor het veel meer van je computer vraagt dan nodig is voor de taak die het uitvoert. uTorrent daarentegen is een klein en efficient geschreven programma zonder alle 'blingbling eyecandy' die tegenwoordig populair schijnt te zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100