Hoe mp3 files omzetten in eigen volgorde op USB of SD?

Ik wil een gevulde USB stick ( mp3) zo redigeren dat de MP3 files in een door mij gewenste volgorde komen te staan. De reden is dat er door de hoeveelheid files dubbele tussen zitten en dat is prima zo. Maar als ik deze redigeer met bv *Naam* of * grootte* of * datum* dan komen de dubbele alsnog allemaal bij elkaar te staan, of alle songs van 1 artiest of band allemaal bij elkaar en dat wil ik juist niet.
Is er een methode of makkelijk progje om dat te realiseren, zodat de files in de door mij gewenst volgorde komen te staan en dat dat dan ook zo blijft staan?

Alvast bedankt voor alle reactie's!

Greetzz BigSmoke

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vroeger kun je dit automatisch sorteren uitzetten bij Windows Verkenner. Nu kan het door dit vbs-bestand te installeren: http://www.winhelponline.com/blog/wp-content/uploads/h2-10/disable-auto-arrange.zip Toegevoegd na 2 minuten: Daarnaast zou het met filemanagers als Classic Shell en Xplorer Lite moeten kunnen. http://www.classicshell.net/ http://zabkat.com/x2lite.htm

Bronnen:
http://www.winhelponline.com/blog/disable-...
https://answers.microsoft.com/en-us/window...

je kan voor de bestandsnamen letters of nummers toevoegen. Als je bijvoorbeeld 2 liedjes heb 'Snow' en 'Fireworks' dan komt Fireworks standaard boven te staan. Maar als je de nummers hernoemt naar 'aaa Snow' en 'aab Fireworks' (of 001 en 002) dan komt Snow boven te staan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100