Hoe kan ik automatisch doorvoeren met lege cellen ertussen?

Excel.
Ik heb een urenstaat gemaakt, omdat ik op verschillende dagen op verschillende adressen verschillende uren maak. In de eerste kolom heb ik week 1, week 2 enzovoort.
In de tweede kolom "maandag 4 januari, dinsdag 5 januari, enzovoort. In de derde kolom ochtend, middag, ochtend, middag. In de vierde kolom adres, vijfde kolom tijdsduur, de zesde kolom berekent de uren.
Nu met het nieuwe jaar moet ik een nieuwe maken. Echter lukt het mij niet als ik in A1 week 1 zet en pas in A15 week 2, zo door te voeren dat hij week 3 t/m 52 ook om de 15 vakjes doorvoert. Hij herhaalt dan steeds week 1 en 2. In de tweede kolom de datums (data) doet hij wel netjes met één spatie ertussen, zodat ochtend en middag goed uitkomen. Hier heb ik echter het probleem dat ik nu handmatig alle weekenden moet verwijderen.

Toegevoegd na 6 dagen:
Er zat waarschijnlijk een fout in de hoeveelheid lege vakjes die ik meeselecteerde na week 3. Dit heb ik opgelost door de cellen samen te voegen, zoals winkees voorstelde. Beiden bedankt voor het meedenken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tik in de eerste cel week 1, in de 15e cel week 2, in de dertigste cel week 3. Slecteer dan alle dertig cellen en voer die door. De lege cellen moeten dan mee doorgevoerd worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100