hoe zet ik mijn windows 8.1 inlogscherm weer terug?

Ik heb een computer met windows 8.1
Onlangs meegeleverde Skype gebruikt. Deze skype is denk ik een tablet versie want de opties van minimaliseren of kleiner scherm maken waren rampzalig... (maar dat is een andere discussie).

Voor het gebruik van skype moest ik een windows account aanmaken. Vond ik raar, maar ok, zal een nieuwe(re) versie zijn.

Maar ik merkte nu dat ik ineens bij windows nu ook met mijn windows account inlog (waarvan ik dacht dat het uitsluitend voor Skype was). Hoe kan ik mijn windows account weer ontkoppelen van wat ik voor skype gebruikt heb?

Toegevoegd na 3 uur:
Het gaat er dus om dat ik opeens met mijn skype account voor Windows moet inloggen (is beide een microsoft account nu). Dat wil ik niet, ik wil gewoon met mijn originele, zelf aangemaakte windows account inloggen.

De vraag gaat dus niet over Skype, maar over Windows 8.1

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je gaat dan eerst naar "pc instellingen wijzigen" (in het rechter menu) Daarna druk je op accounts. Daar kan je op "koppeling verbreken" om je windows account te ontkoppelen van windows.

Ik snap je vraag niet echt helemaal maar wat ik tot nu toe heb begrepen is dat je de Modern versie van Skype hebt geinstalleerd. Je kan op de website van Skype kiezen voor Skype voor bureaublad downloaden en dan krijg je gewoon de normale versie waarmee je met je Skypenaam kunt inloggen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100