Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom zoveel Java updates?

Mijn vraag is eigenlijk waarom er zoveel Java updates worden gepusht naar je computer?

Hoe kan een bedrijfsomgeving hier in hemelsnaam mee functioneren? Dit is lijkt mij gewoon niet reël om al die clients steeds te voorzien van een Java update.

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Software
613

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Een update ken twee belangrijke functies hebben.
1e. Herstel van een fout die tijdens het testen van de software niet naar boven is gekomen. Meestal wil je ook niet met zo'n fout geconfronteerd worden.
2e. Uitbreiding van functionaliteit. Als websites hun mogelijkheden uitbreiden, moet dat ook worden ondersteund. Je wilt tenslotte graag dat er op je scherm komt wat de web bouwer bedoeld heeft.
(Lees meer...)
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Hetgeen "Reddie" heeft gezegd maar ook omdat Java ontzettend veel beveiligingslekken meebrengt die met "beveiligingsupdates" dus kunnen worden verholpen. Ikzelf ben niet een fan van Java door deze reden, ik raad het zelfs af het helemaal niet te installeren als je er geen gebruik van maakt (Minecraft is wel gemaakt d.m.v. Java van wat ik heb gehoord).

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding