Het bestand of toepassing "mfc110u.dll" ontbreekt op mijn computer, wat moet ik doen om dit te verhelpen?

Ik heb er vandaag voor gekozen om toepassingen die ik zelden of nooit gebruik van mijn computer te verwijderen. Ik heb waarschijnlijk iets verwijderd wat niet verwijderd had moeten worden. Wat kan ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Meestal betekent het dat je een programma hebt gedownload uit een wat minder betrouwbare bron het het file / bestand niet compleet is. Ik ben het ook wel eens tegengekomen nadat ik iets had gedownload dat waarschijnlijk niet geschikt is voor precies mijn computer. Maar het is natuurlijk ook best mogelijk dat je zelf wat per ongeluk hebt weggegooid ; dat gebeurt mij helaas ook van tijd tot tijd. (Ik neig nogal alles wat ik niet herken uit mijn lijstjes te willen hebben - en zo werkt dat niet met computers :lol: Dit heb ik zelf nog nooit geprobeerd, maar wellicht is het de moeite waard om te proberen (en dan de meest rechte versie ; gratis en met de hand installeren van die betreffende file.) De link doet vermoeden dat mensen deze DLL wel vaker kwijtraken.... http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?mfc110u

Het probleem ligt in een (systeem component) van windows. Deze dient u opnieuw te installeren. Het betreft de "Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update" Aan de hand van welke windows u heeft, en of deze 32 of 64 bit is deze gaarne downloaden via de Microsoft site, en liever niet via een andere niet erkende site. Het is namelijk een belangrijk onderdeel voor, Office, Internet explorer en andere core toepassingen op uw computer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100