Bestaat er een programma waarbij je een bestand slecteert (doc, jpg of een ander) en die dan dat bestand omzet naar pdf bestand?

Dus geen programma waarmee je een virtuele printer moet aanmaken, gewoon het programma opstarten, en daarmee het doc of jpg selecteren en dat daarvan dan een pdf wordt van gemaakt. Bestaan daar programma's voor?

je kan dit doen in word door het af te drukken naar een virutele printer, maar bestaat er een programma waarmee je gewoon het doc of jpg formaat selecteert en deze het converteert naar pdf?

Adobe acrobat liever niet, want die vraagt teveel systeembronnen en overbodige rommel, gewoon een ander alternatief van een programma.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nitro pdf

jpg kun je met irfan viewer omzetten naar pdf en word documenten kun je omzetten met Word to PDF Converter 3.0 Toegevoegd na 1 minuut: ook online kun je word documenten omlaten zetten naar pdf

Bronnen:
http://www.doc2pdf.net/
http://www.softpedia.com/get/Office-tools/...

In office 2007 kan je opslaan als pdf. Dus voor een jpeg ff daarin plakken, en dan opslaan.

Ms Office kan het. Adobe Photoshop ook

Microsoft office kan het gewoon. 1. Open een *.doc of *.docx 2. Klik op opslaan als 3. Selecteer PDF 4. TADA! Om afbeeldingen naar een PDF-bestand te converteren, is het makkelijk om picasa.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100