is het mogelijk om illustrator 6 te openen in illustrator 5?

Ik zit in de sponsorcommissie van de voetbalvereniging. Nu hebben wij logo's gekregen gemaakt in Illustrator CS6. Is deze ook te openen in CS5 op een of andere manier zonder de sponsoren lastig te vallen (moet blij zijn dat ze een vectorbestand hebben)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

CS6 kan het echter wel het opslaan als CS5. "CS6 can definitely open the CS5 saved native Illustrator ( .ai ) files. In order to open the files saved from Illustrator CS6 in CS5, you would need to save the file to CS5 version. Illustrator provides you with the option to save a file which is compatible with its earlier versions. This saved file can be opened in Illustrator CS5 without any warnings.." Indien gewenst kan ik dat wel even doen, heb CS6 staan :) Toegevoegd na 2 minuten: CS6 kan het echter wel het opslaan als CS5.

Bronnen:
http://forums.adobe.com/thread/1059464

Als je een bestand probeert te openen in Illustrator CS 5 dat gemaakt is in Illustrator 6, is dit niet mogelijk. Andersom is dit wel mogelijk. Het beste dat je kan doen is het proberen na te maken. Sla het op als een PDF, en open dat in Illustrator CS 5.

Bronnen:
http://forums.adobe.com/thread/1059464

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100