Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe maak je in word 2007 een document waarin men alleen maar enkele velden kan en hoeft in te vullen, zoals bijvoorbeeld [naam klant]?

Ik wil in word 2007 een document maken waarin men alleen maar enkele velden kan en hoeft in te vullen, zoals bijvoorbeeld [naam klant]. De rest van het document wil ik dan beveiligen. Maar als ze bijvoorbeeld 3x de [naam klant] moeten invoeren, dan wil ik dat ze dat maar 1x hoeven te doen en dat de overige velden dan automatisch geupdate worden. Ook wil ik dat ze een logo in de header kunnen toevoegen, maar dat lukt al helemaal niet, zonder dat rest kan worden bewerkt. Wat is de beste manier om dit op te stellen?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Software
753

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

je zou eens moeten googlen op macros
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Dat doe je met 'samenvoegen'. Een heel verhaal, dat je maar even zelf moet lezen. Erg handig als je er een beetje induikt...
(Lees meer...)
AWM
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Samenvoegen is de perfecte en handigste manier denk ik ja!
Je kan met de werkbalk "formulieren" allerlei velden in je document zetten
Daarna het slotje er op en je kan alleen nog maar wat in de velden doen. Met de Tab wandel je naar voren, Shift Tab terug.

Toegevoegd na 3 minuten:
kijk eens op deze pagina
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding