Is er een programma dat compatible is met PowerPoint?

Ik moet binnenkort een presentatie houden voor het vak Nederlandse Taal, maar heb echter geen PowerPoint meer, is er geen programma dat ik thuis kan gebruiken om een powerpoint te maken, maar deze op school openen met PowerPoint zelf?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Openoffice is een gratis programma welke u kan downloaden. Het bevat een oa een rekenblad, tekstverwerken en presentatie. Vergelijkbaar met Excel, Word en Powerpoint van MS Office pakket.

Bronnen:
http://www.openoffice.org/nl/

Op http://www.openoffice.org/product/index.html bieden ze gratis software aan die compatible is met windows producten. Met het programma Impress kun je Powerpoint presentaties maken.

Je kunt OpenOffice proberen; het is gratis en je kunt bestanden opslaan naar Microsoft Office-compatible bestandsformaten.

Bronnen:
http://wiki.openoffice.org/wiki/Documentat...

Als je een Outlook account hebt kun je inloggen bij SkyDrive. Hier kun je bestanden uploaden en overal openen. Je kunt hier ook gebruik maken van de PowerPoint Web App (geldt ook voor Word en Excel). Hiermee kun je op je browser een PowerPointpresentatie maken en bekijken zonder dat je het programma op je computer hebt staan. Het werkt niet optimaal, maar het werkt.

Misschien heb je ooit gehoord van het programma 'Prezi'? Dit is een online site waar je gratis een presentatie kunt maken en overal er mee verder kunt gaan. Het werkt wel iets anders dan PowerPoint, maar je kunt hier hele mooie presentaties mee maken. www.prezi.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100