Hoe kan het dat een usb stick niet werkt op een macbook air?

Ik heb een usb stick en wil kijken of er wat op staat zodat ik er iets op kan zetten, maar als ik hem in mijn laptop stop (ik heb macbook air) hoort het lichtje van de usb stick te branden maar brand niet en ik kan de usb stick nergens op mijn laptop vinden. Weet iemand waar ik het kan vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het een windows usb-stick is dan pakt hij hem niet op een macbook. Zou je op de verpakking moeten kijken of hij werkt op OS X

Dit kan aan meerdere dingen liggen. 1. Je USB werkt niet op een Mac zonder de vereiste software. In dit geval kun je de software hoogstwaarschijnlijk op de website van de USB fabrikant vinden. 2. Je USB moet geformateerd worden, dit doe je door via Spotlight te openen en "Disk Utility" in te typen. (Of druk op de mac explorer, dat gezichtje met een grijze & blauwe kleur, ga naar applicaties en Disk Utility) LET OP: formateren verwijderd alle data van je USB!! Dit kun je ook doen via een Windows pc: Open mijn computer, rechtermuisklik de USB -> eigenschappen(properties) -> extra's(Tools) -> Formatteren 3. Je USB is echt gewoon niet compatible met mac, hier kun je van uit gaan als er geen software beschikbaar is van de fabrikant, en de USB het wel gewoon doet op Windows.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100