Hoe importeer ik ING transacties in excel?

Ik download vanuit ing een csv bestand(komma gescheiden) met transacties en probeer dit te importeren in excel of libre office.

Als ik het open met excel geef ik aan dat het komma gescheiden is en dan krijg ik niet alle transacties te zien in excel de opmaak is dan wel goed.

Als ik het tekst scheidingsteken verander van " naar ' dan krijg ik wel alle transacties te zien, maar is de opmaak niet meer goed, ik zie dan ook bijvoorbeeld alleen nog maar afgeronde bedragen en niets achter de komma in de kolom bedragen.

wie helpt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er vallen een hoop bestandsformaten onder 'CSV'. Dat wil zeggen, je kunt op een hoop manieren een CSV bestand aanmaken. En zoals je aangeeft is het scheidingsteken dan erg belangrijk. Als ik jou was zou ik even het CSV bestand openen in een rauwe tekst editor, om te kijken welke scheidingstekens er zijn gebruikt. Bijvoorbeeld komma's of puntkomma's. En dat dan aangeven bij het importeren. Of je kunt bij ING eens kijken of er opties zijn bij het exporteren. Misschien kun je wel gewoon voor een Excel-bestand kiezen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100