Als ik dropbox verwijder en daarna opnieuw installeer krijg ik dan mijn mappen en bestanden terug?

Ik bedoel als ik dan weer inlog met mijn gebruikersnaam en wachtwoord heb ik dan alles weer terug op de computer zoals het was, of kan en moet ik het dan via de webinterface benaderen en vervolgens weer ordenen in de mappen op de computer? Deze vraag stel ik aangezien ik nog geen enkel antwoord heb gekregen op mijn vorige week gestelde vraag over de zoekfunctie van dropbox.

Toegevoegd na 2 minuten:
P.S. Hoe zit het met de personen waar ik een gedeelde map mee heb?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Al je instellingen, de mappen die je deelt en je bestanden zijn gerelateerd aan je dropbox account. Zolang je die intact laat is er niets aan de hand. Alles staat op een server van dropbox. Wat je ziet in je verkenner; je mappen en bestanden "zie je" vanaf de dropbox server. Er kan je dus niets gebeuren als je dropbox lokaal deïnstaleerd en weer opnieuw installeers. Zolang je je dropbox account maar niet opheft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100