Waarom kan ik de nieuwe interface van Internet Explorer 10 niet openen?

Ik heb mijn Samsung laptop geüpdate naar Windows 8. Ben er heel tevreden mee, maar ik heb problemen met Internet Explorer.
Als ik vanaf de live-tiles interface Internet Explorer open, opent hij de bureaublad interface en opent hij daarin Internet Explorer. Dat terwijl hij de nieuwe modern ui-interface van IE 10 zou moeten openen.
Weet iemand waar dit aan kan liggen en wat ik er aan kan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Om Internet Explorer in Metro te gebruiken, moet het de standaardbrowser zijn. Je moet alle andere browsers verwijderen en/of in het configuratiescherm Internet Explorer de standaard browser maken. Om in het configuratiescherm te komen in Windows 8, houd de Windows-toets ingedrukt en druk op R, typ dan control en druk op Enter. Dan heb je het vertrouwde configuratiescherm weer terug en kan je IE de standaard browser maken bij Programma's --> Standaardprogramma's.

Windows 8 kent Internet Explorer (nieuwe interface) en Internet Explorer on the desktop (oude interface). Je kunt in de opties van Internet Explorer aangeven of je IE zelf wil laten beslissen welke versie er wordt geopend, altijd de nieuwe interface gebruiken, of altijd de oude interface gebruiken. Dekemi

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100