Hoe vind ik snel mijn antwoord op een email?

Als ik een email beantwoord zie ik een paars pijltje naar rechts in het envelopje dat aangeeft dat deze email al beantwoord is. Maar wat zou het fijn zijn als ik door bv op dat paarse pijltje te drukken direct naar die email kon gaan. Dit heb ik natuurlijk geprobeerd maar helaas zonder resultaat.

Daarom vraag ik mij af of er misschien een andere manier is om vanuit een ontvangen email waarop ik geantwoord heb, SNEL naar mijn antwoord/reactie op die email te gaan. Dat zou me heel veel zoekwerk besparen.

Alvast bedankt!
John

Toegevoegd na 23 minuten:
Ik werk overigens met OUTLOOK

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat doe je door vandaag nog over te stappen op gmail. Daarbij staat altijd de hele conversatie bijelkaar. Nooit meer gedoe met mapjes!

Als je al een mail beantwoord hebt is deze opgeslagen in de map verzonden items daar kun je ook je antwoord op die mail terug lezen. Een andere manier is er niet.

Wanneer je het mailtje opent, staat er boven de Aan en Van-gegevens in een lichtblauwe balk 'U heeft geantwoord op ...'. Wanneer je op de balk klikt, verschijnt er een venster 'Verwante berichten zoeken'. Wanneer je dat aanklikt, krijg je alle bijbehorende berichten te zien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100