wat betekenen die icoontjes op whatsap?

dus die dubbele vinkjes, enkele vinkjes, en als er gewoon niks staat bij de nickname, dus ook niet ''laatst gezien om''

Weet jij het antwoord?

/2500

1 Vinkje = bericht succesvol afgeleverd bij de server van WhatsApp. 2 Vinkjes = Bericht succesvol afgeleverd bij de telefoon van je vriend(in) waarmee je chat. Opmerking: dit geeft niet aan dat het bericht is gelezen, enkel dat het is afgeleverd. Meer info vind je in de bron.

Bronnen:
http://www.whatsapp.com/faq/nl/general/20951546

Enkele vinkje betekent dat het bericht op de server is afgeleverd. Dubbel vinkje betekent dat het bericht op de telefoon van de ontvanger is bezorgd. Dit laatste betekent overigens niet dat het bericht dan ook gelezen is. Als je niets ziet bij de nickname heeft de persoon jouw nummer niet in zijn telefoon staan en dus heb je geen Whatsapp contact.

Bronnen:
http://www.whatsapp.com/faq/nl/general

Wanneer diegene een ios heeft, dus een iPhone, geldt: - 1 vinkje , geleverd op de telefoon - 2 vinkjes , gelezen Bij alle overige toestellen is bij 2 vinkjes dat ie geleverd is op 't toestel.

1 vinkje: succesvol afgeleverd bij whatsapp server 2 vinkjes: afgeleverd op mobiel, dit betekent niet dat het bericht al is gelezen! Dit geld ook voor de online status, als een contactpersoon op online staat kan het ook zijn dat de telefoon op dat moment ergens mee bezig is, bijvoorbeeld hij word gebeld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100