Hoe krijg ik mijn wireless internet in een Medion laptop weer aan de praat?

Heb een Medion 97500 laptop. Geleverd met XP en nu met Vista. Sinds Vista werkt de hardware button van het wireless internet niet meer. Overal gezocht en ook de vrienden van Medion kunnen niets doen, zeggen ze. Dus wat ik zoek is software om die button weer aan de praat te krijgen. of dat ik dat wireless vanuit het scherm kan activeren.

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer eens je drivers te updaten. Ga naar start Rechtermuisknop op Computer In het linkermenu op "Advanced system Klik vervolgens op het tabblad Hardware en dan Apparaatbeheer. (Device Manager) Als je daar ergens een geel vraagtekentje ziet staan, rechtermuisknop daarop en Stuurprogramma installeren Anders klap je Netwerk adapters uit en rechtermuisknop op je netwerk adapter Stuurprogramma bijwerken. Anders kun je ook nog je chipset drivers opnieuw installeren, deze kun je waarschijnlijk wel ergens op de medion site vinden.

Ga naar de website van medion, en kijk bij support/drivers of iets dergelijks. Ergens zal je dan het serienummer van je laptop moeten invoeren, waarna je bij de drivers van je laptop komt. Deze kan je dan weer installeren :-)

fn en F2 tegelijk indrukken

Het kan zijn dat er hardware inzit die niet Vista compatable zijn. Ik zou zeggen XP erop en dan doet alles het waarschijnlijk. Deze serie heeft meer moeite met hardware zoals bluetooth, cardreader. Zie bron voor meer info.

misschien moet je een andere router plaatsen de volgende: # Draadloos netwerkkaart * Ondersteunde standaarden: 802.11a / g / n tot 300 Mbit/s. * Overdrachtsnelheden: 11-300 Mbit / sec.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100