De Flash player van de browser Google Chrome lijkt steeds niet geüpdatet,terwijl dit allang gebeurd zou moeten zijn. Weet iemand een oplossing?

Uit een ander topic heb ik hier ook over gelezen, maar ook ik kom er niet uit.

Steeds vragen verschillende applicaties om de nieuwste versie van Adobe flash player te installeren, terwijl dit dus niet mogelijk lijkt met google chrome, maar hoe dan wel?

Toegevoegd na 6 uur:
Ik heb inmiddels het euvel kunnen achterhalen.
De verstoring met de browser games die ik ervaarde hadden uiteindelijk niet met de flash player van doen, maar zat het in het energie beheer programma, deze stond ingesteld op " energiebesparing " met de laagste prestaties, dus vandaar die trage laptop.

Mijn excuses aan de moderators van dit programma als ik off-topic zou zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Officieel heeft google chrome zijn eigen flashplayer plug in Deze wordt verder automatisch geupdate Kijk ook eens onder maar ik vermoed dat sommige websites nog niet goed werken met chrome en dat deze melding tevoorschijn komt terwijl hij niet fout is maar ligt het meestal aan de website codes. met de meeste site zal je dat probleem niet tegenkomen wellicht wel met site die particulier zijn ? maar je mag overigens gewoon de adobe flash installeren met de hand wellicht dat dat helpt ? handig kan dan wel zijn daarna even je browser geschiedenis op te ruimen. heb je misschien een voorbeeld url dan kunnen we kijken of dat bij ons ook gebeurd? welke versie windows ? Toegevoegd na 16 minuten: kijk ook eens onder,..... help bij instellingen van chrome misschien is daar wel een oplossing wellicht bijwerken van de hele browser ?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100