Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe schakel je al die progamma's die op het begin komen als je windows opstart uit?

Hallo,
ik heb een windows 7 starter en sinds kort heb ik veel last van de automatisch opgestarte dingen. Die programma's starten dus op als ik windows op start. Dan loopt mijn pc telkens vast, waarom weet ik niet, maar ik kan dan bijna nergens meer op klikken. Er functioneert weinig. Hoe kan je die programma's uitschakelen zonder dat je het via het programma zelf doet.

Bij voorbaat bedankt.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Software
873
Ritsuka
11 jaar geleden
Let wel op met dingen uitschakelen, sommige zijn echt nodig voor windows
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Ik bedoel echt meer de programma's zoals Skype, Windows Live Messenger etc. De dingen die er komen zijn door mij gedownload, behalve Linkury, ik zou geen idee hebben wat dat is.
Pieter2011
11 jaar geleden
Inderdaad: goed uitkijken. Hier een aantal tips: http://www.gratissoftwaresite.nl/tips/Windows%20Onnodige%20opstartende%20programmas%20uitzetten%20waardoor%20uw%20pc%20weer%20sneller%20wordt

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Volgens mij gewoon op het toetsenbord: control+alt+delete en dan taakbeheer aanklikken ;)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Dat kun je doen in MSconfig -> start, uitvoeren, typ in 'msconfig', tabblad 'opstarten' en dan uitvinken wat je niet denkt nodig te hebben. Wel even goed opletten dat je geen belangrijk dingen zoals antivirus uitzet.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Dit kan inderdaad met het programma MSCONFIG. LET OP: Zorg ervoor dat je goed weet wat je aan het doen bent. Je kan snel je PC om zeep helpen. Kijk filmpje in bron voor zeer duidelijke uitleg over wat je wel en niet moet doen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding