Macbook pro kapot door melk, hoe kom ik nu aan iphone backup?

Vanmorgen ging er een beker melk over tafel die de achterkant van de macbook pro raakte, deze doet nu niets meer. Hoe kom ik aan mijn iphone backup? Hoe kun je aan de timecapsule bestanden komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is helaas niet mogelijk. Je zult een nieuwe Macbook moeten kopen om in je Iphone-back-up te geraken. Heb je wel Icloud gebruikt? Dan zal het makkelijker worden.

Als je iPhone nog werkt zou ik (indien je software 5.0 of hoger hebt) een iCloud backup maken. Ben je altijd verzekerd van een backup in de toekomst. Als de iPhone leeg is en je een backup nodig hebt, dan zou je toch eerst een andere mac moeten hebben om je time capsule te gebruiken en je mac te herstellen naar de andere mac. Daarna kan je je iphone backup alsnog gebruiken en tevens ook je programma's en bestanden.

Misschien een heel ander idee, even je kapotte Macbook meenemen naar een Apple winkel, die kunnen zo de kleine harddisk aan de onderkant er uitschuiven en eventueel plaatsen in een andere (nieuwe) Macbook. Of je oude harddisk via adapter & USB aan je nieuwe MacBook hangen. De verkopers bij de Mac store (winkel) zullen je heus we willen helpen. Al je data gegevens hoeft zeker niet weg te zijn!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100