wat is de beste gratis internet security van nu?

weet iemand of ik ergens een lijstje kan vinden met bijvoorbeeld de 10 beste internet security software van 2012?

Weet jij het antwoord?

/2500

AVG. het geeft internet- en computer-security en scans, het is ales-in-een paket, overzichtelijke layout en is geheel gratis, allen moet je uitkijken bij updates, voor je het weet heb je en betaalde versie.

Gratis en beste.... Ok, hier een kleine waslijst Avg Antivirus http://free.avg.com/nl-nl/download-file-dm-afh Avast antivirus, ook niet te onderschatten http://www.avast.com/nl-nl/free-antivirus-download Avira http://www.avira.com/en/for-home Symantec pc tools http://www.pctools.com/free-antivirus/ Je hebt er in ieder geval al vier. Ieder met hun eigen voor en nadelen. Wat nu de beste is, tja dat is meer op een persoonlijke beleving gebaseerd dan op echte harde cijfers. Dus dat moet je zelf maar ondervinden. Je moet hierbij niet op één paard blijven wedden en zo nu en dan het systeem even door een ander laten scannen. Dat werkt heel goed met een housecall. Dat is een online virusscanner http://www.online-virusscan.nl/online-virusscanners Maar geen enkele virusscanner is 100 procent waterdicht. Het installeren van meerdere antivirus programma's lijkt hierin verleidelijk, doch heeft dat absoluut geen zin en naast dat het dan een overbodige belasting oplevert op je computer, kunnen ze zelfs elkander gaan tegenwerken en zo hun doel voorbij schieten. Kies één pakket. Onderhoud de updates En doe zo nu en dan een housecall Welke, dat is aan de gebruiker. Keus genoeg.

Microsoft Security Essentials en voor spyware: Malwarebytes Anti-Malware Werkt fantastisch, soms nog beter dan een anti-virusprogramma.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100