Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (1)

Uit de algemene voorwaarden:

"4. Aankoop van de Betaalde Service van Spotify, A-La Carte Downloads of Downloadbundels

"Als u akkoord gaat met het betalen van de vergoeding aan de desbetreffende Betaalde Service van Spotify of met het aankopen van A-La Carte Downloads of Downloadbundels, wordt een dergelijke vergoeding in rekening gebracht door het bedrijf dat door Spotify is aangewezen in overeenstemming met de betaalmethode die u voor uw aankoop hebt gekozen. Als u betaalt per creditcard of betaalkaart, door een kaart aan wijzen waarop het bedrag in rekening wordt gebracht, bevestigt u dat u gemachtigd bent om bedoelde aankoop te doen en dat u de houder bent van desbetreffende kaart (d.w.z. dat de kaart op uw naam is uitgegeven). Alle prijzen die op de Spotify-website worden vermeld zijn exclusief btw (waar van toepassing) en andere van toepassing zijnde belastingen en vergoedingen. Spotify accepteert diverse betaalmethoden, dus controleer op de Spotify-websites wat voor u de beste manier is om te betalen."

Eigenlijk moet je ze allemaal lezen. (Inzake de betalingen met name ook 6., 9 (wijziging prijzen) en 10 (automatische vernieuwing abonnement.)

Interessant is ook 11:
11. Afkoelperiode
"Als u A-La Carte Downloads, Downloadbundels of toegang tot de Spotify Betaalde Service via internet hebt gekocht, hebt u het recht uw aankoop te annuleren en een volledige teruggave te ontvangen binnen 14 dagen na aankoop. Als u echter inlogt op de Spotify Betaalde Service of begint met het gebruik van de A-La Carte Download of de Downloadbundel binnen de 14-daagse periode, hebt u niet langer het recht uw aankoop te annuleren of uw aankoop terug te trekken. Daarnaast geldt dat nadat de periode van 14 dagen is verstreken, u niet langer het recht hebt op het annuleren van uw aankoop en op het ontvangen van een terugbetaling zelfs als u daarna niet meer inlogt op de Spotify Betaalde Service of Downloadcredits inwisselt."
(Lees meer...)
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding