Als ik Windows XP met de herstel-cd opstart, en in de herstelconsole /chkdsk /r intyp, geeft hij deze melding, (zie beschrijving)?

Hij zegt dan: "Er zijn een of meer onherstelbare fouten gevonden''. Wat is hier aan de hand? Ik heb de technische dienst van een computershop al gebeld en hun zeiden dat je het eens met Seatools kon proberen. Maar voordat ik dit doe wil ik eerst weten of dit wel de moeite waard was. Kan iemand mij helpen? Is misschien de HDD kapot?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

het is vaak wel een indicatie dat de schijf op zijn einde loopt het is dan zeker verstandig een tooltje van de fabrikant te proberen om daar de schijf mee te analyseren want mocht dit nog binnen de garantie tijd vallen dan heb je grote kans dat je zelf een schijf zelf kunt inleveren en er gratis eentje terug krijgt of in elk geval refurbished ik kreeg er zelf eentje terug met meer ruimte ;) dus zoek de officiele diagnose tool van de fabrikant van de harde schijf als het dan mocht blijken niet goed te zijn krijg je vaak en retour code als hij tenminste nog onder garantie is en als dat niet het geval is dan weet je toch meteen hoe het verder zit

Wat een gezeik met windows zeg. Koop een mac dan heb je dat gezeik niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100