avg antivirus 2012 verwijderen?

hallo,bij deze had ik de vraag hoe ik Avg virus scanner 2012 kan verwijderen? hij geeft de melding dat hij niet geinstaleerd is maar staat onderaan me werkbalk & in software,avg remover kan hem ook niet verwijderen.. iemand tips?
bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

AVG is nogal hardnekkig maar er is een tooltje voor:

Bronnen:
http://avg-remover.nl.softonic.com/

Normaal gesproken dient dit te moeten kunnen middels het onderdeel software in het configuratiescherm. Deze kan je zo starten: 1. Start 2. (Uitvoeren.) 3. appwiz.cpl {enter} Klik op de klop 'Verwijderen' bij AVG. Er is een kleine kans het icoontje rechtsonder uit te schakelen middels: 1. Start 2. (Uitvoeren.) 3. msconfig {enter} 4. Selecteer de tab 'Opstarten'. 5. Vink daar eens alles uit, en herstart de PC (kan geen kwaad; je kan deze items altijd weer aan zetten mocht je een nuttig icoontje rechtsonder missen). Al zou dit normaliter niet nodig moeten zijn als je AVG netjes zou kunnen verwijderen via de eerste methode. Een alternatief is dit programmaatje die je register scant en zodoende alle achtergebleven zaken kan verwijderen: http://www.revouninstaller.com/start_freeware_download.html

Ik doe het op de volgende manier: ga naar configuratiescherm, naar Programma's en Onderdelen. Als je daar op klikt krijg je een lijst van programma's die je ooit hebt geinstalleerd. Zoek AVG op, klik er rechts op en de PC zal vragen of je het wilt verwijderen. Dat is alles.

Op http://www.avg.com/nl-nl/36 of op http://www.gratissoftwaresite.nl/tips/Norton+Mcafee+Kaspersky+AVG+Avast+en+AntiVir+de%C3%AFnstalleren#avg staat hoe je dat moet doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100