Hoe heeft Adobe van bijna alle software het beste?

Adobe Photoshop, Adobe Flash, Adobe dit, Adobe dat!

Omdat ze het beste zijn? Maar er zullen toch wel mensen zijn die zich specialiseren op een bepaald soort software als muziek? En dan heeft Adobe weer het beste. Hoe doen ze dat toch?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Adobe ontwikkeld veel software zelf, maar ze zijn niet te beroerd om het van anderen te kopen. Klein voorbeeld: Flash is niet van Adobe, maar ontwikkeld door Macromedia, dat lang aan de weg timmerde met Flash, Dreamweaver en Fireworks. Hoor je nu weinig meer van.

Ze kopen produkten op van andere bedrijven en lijven die in. Dat pakt goed uit bij ze.

Ze zijn heel goed, prima marketing, prima beleid, heel goede spullen, gewoon kwaliteit alles... Het is een bedrijf dat hoog scoort op de schaal van David Hawkins, levels of consciousness... En daarom zijn ze goed...

Is het het beste, of vind jij het het beste? Lang niet alle alle software is toegankelijk voor beginnende gebruikers, dus die zullen het waarschijnlijk als ingewikkeld beschouwen. Blijft een kwestie van smaak. Dat ze goede kwaliteit software leveren ben ik het trouwens mee eens hoor! Waarschijnlijk hebben ze fantastische software schrijvers.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100